Ivana Meštrovića 21, Sisak

  • 044 515 700

PROJEKT MOBILNI TIM U ZAJEDNICI

Centar za socijalnu skrb  Sisak  potpisao  je  Ugovor  o dodjeli bespovratnih  sredstava  za  otvoreni  privremeni poziv  „Širenje  mreže  socijalnih  usluga u zajednici- faza 1“, Skupina  3, broj  poziva: UP.02.2.2.06,  u sklopu  ESF Operativnog  programa  „Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.“ sa  projektom  „Mobilni  tim  u zajednici“  vrijednosti projekta  1.453.275,52 kn. 

Partneri  na projektu  su  Sisačko-moslavačka  županija i Centar  za socijalnu skrb  Daruvar. 

Projekt  će se provoditi  u Sisačko-moslavačkoj  županiji,  Bjelovarsko-bilogorskoj, Požeško-slavonskoj, Osječko-baranjskoj, Vukovarsko-srijemskoj te Primorsko-goranskoj  gdje  ćemo   organizirati  edukacije za stručnjake  iz sustava  socijalne  skrbi  koji obavljaju poslove  usmjerene  obitelji i zaštiti  interesa  djece,  s ciljem  podizanja  kompetencija  i jačanja  resursa  unutar  sustava  socijalne  skrbi. 

Stručnjaci mobilnog  tima,  socijalni  radnik, psiholog i socijalni  pedagog,  pružati  će podršku  i pomoć  našim obiteljima  u riziku na  području grada  Siska,  općina  Sunja i Martinska  Ves. Planiramo niz  aktivnosti  usmjerenih  jačanju  obitelji,  senzibiliziranju javnosti  i  stvaranju  društvenog  ozračja  koji je  usmjeren  jačanju  obitelji  i obiteljskih  vrijednosti.    

Uključi se u program „Prijatelj za kavu“

Voliš svoj grad, ono što on nudi, odlazak u kino, kazalište? Volio bi to iskustvo podijeliti s drugima koji se osjećaju osamljeno i isključeno? Nudimo priliku da svoj doživljaj grada podijeliš osobama s psihičkim teškoćama.
Centar za socijalnu skrb Sisak provodi program pod nazivom „Prijatelj za kavu“, a uključuje rad s osobama s psihičkim poteškoćama. Isplanirali smo, u razdoblju od siječnja do svibnja 2018. godine, uključiti volontere 5 sati mjesečno, na način da ćete, uz pomoć djelatnika ovog Centra za socijalnu skrb, odvesti naše korisnike na kavu, kino predstavu, kazališnu predstavu, obilazak grada Siska ili na organizirana događanja u gradu Sisku.
Kao nagradu, omogućiti ćemo vam volontersku knjižicu, Potvrdu da ste volontirali, zahvalnicu. Molimo da se zainteresirani jave putem priloženog obrasca.
Veselimo se zajedničkoj suradnji!
 

Kontakt

tel: 044 515 700

fax: 044 515 725

e-mail:
OIB: 71787364335
Ivana Meštrovića 21, Sisak

Radno vrijeme


7,30 – 15,30 – ponedjeljak -petak

Rad sa strankama
8,00 – 13,00 – ponedjeljak - četvrtak

Stanka za odmor
11,00 – 11,30 – pon – pet.

Pošalji upit

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.

Our website is protected by DMC Firewall!