7 Korisnika uspješno završilo program osposobljavanja u okviru projekta "Nova znanja za jednake mogućnosti"

Prvih 5 korisnica i 2 korisnika projekta „Nova znanja za jednake mogućnosti“ odradili su obveze u programu te s uspjehom položili ispit za jednostavne poslove u zanimanju kuhar, dana 26. 07 2019.g. Ovo je ujedno i prvi završeni program stručnog osposobljavanja koje je provelo Pučko otvoreno učilište Karlovac i to na području Sisačko- moslavačke županije.

      Ovim putem polaznicima čestitamo na uspjehu te želimo puno sreće u pronalasku zaposlenja.

      Centar za socijalnu skrb Sisak je partner ŽGK „Korak“ u provedbi projekta „Nova znanja za jednake mogućnosti“.Projekt traje od 6.9.2018.g. – 6.9.2020.g., ukupna vrijednost mu je 1.463.255,00 kn, te je u potpunosti financiran bespovratnim sredstvima Europske unije, iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014- 2020.

      Opći cilj projekta je doprinijeti povećanju socijalne uključenosti i zapošljavanju marginaliziranih skupina na području Karlovačke i Sisačko- moslavačke županije. Korisnici projekta su nezaposlene osobe, uključujući dugotrajno nezaposlene, žrtve nasilja u obitelji te korisnike prava na zajamčenu minimalnu naknadu.

Više na linku:

https://www.grupakorak.hr/7-korisnika-uspjesno-zavrsilo-program-osposobljavanja-za-jednostavne-poslove-u-zanimanju-kuhar-u-okviru-projekta-nova-znanja-za-jednake-mogucnosti-up-02-1-1-06-0065/

Our website is protected by DMC Firewall!