Počela su prva predavanja u sklopu projekta "Nova znanja za jednake mogućnosti"

       Nakon provedene analize tržišta rada na području Sisačko-moslavačke županije, izabrani su verificirani programi obrazovanja odraslih. Programi osposobljavanja na području Sisačko-moslavačke županije su: pomoćni kuhar/ica, knjigovođa/knjigovotkinja, računalni operater/ka, rukovatelj/ica bagerom i rukovatelj/ica viličarom.

       U Sisačko-moslavačkoj županiji održani su upisi i prva predavanja za osposobljavanje pomoćni kuhar/ica. Svim našim korisnicima/ama želimo puno uspjeha u savladavanju teorijskog i praktičnog dijela.

      Centar za socijalnu skrb Sisak je partner ŽGK „Korak“ u provedbi projekta „Nova znanja za jednake mogućnosti“.Projekt traje od 6.9.2018.g. – 6.9.2020.g., ukupna vrijednost mu je 1.463.255,00 kn, te je u potpunosti financiran bespovratnim sredstvima Europske unije, iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014- 2020.

      Opći cilj projekta je doprinijeti povećanju socijalne uključenosti i zapošljavanju marginaliziranih skupina na području Karlovačke i Sisačko- moslavačke županije. Korisnici projekta su nezaposlene osobe, uključujući dugotrajno nezaposlene, žrtve nasilja u obitelji te korisnike prava na zajamčenu minimalnu naknadu.

Više na linku:

https://www.grupakorak.hr/pocela-su-prva-osposobljavanja-u-okviru-projekta-nova-znanja-za-jednake-mogucnosti/

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd